Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Behandelingen 

Producten

SPA – AMSTERDAM

ONS DOEL

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! Wij hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

ONZE PRODUCTEN

Onze producten worden ontwikkelt door Sharon Pieters. Haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook de UVA/UVB zonbescherming. Met uitzondering van de zonbescherming werken wij uitsluitend met de PURE collection. https://www.salonnepro.com/

WE LOVE  
Animals, pet them, not test them
Parabenenvrij
Vegan
Sulfaatvrij
Vrij van microplastics
Siliconenvrij
Phthalatenvrij
Natural & organic!

 


Malu Wilz make-up

Exclusief, luxe en trendy maar vooral betrouwbaar en pretentieus, Malu Wilz kent een vertegenwoordiging in 25 landen. Het bedrijf Malu Wilz is in 1985 opgericht door Helmut Baurecht. Hiermee is een droom in vervulling gegaan.

Helmut Baurecht is altijd al gefascineerd geweest van schoonheid, kleuren en cosmetica. Hij heeft met Malu Wilz een cosmeticalijn ontwikkeld van professionals voor professionals, die op uw behoefte is afgestemd.

twee keer per jaar de nieuwste modekleuren, geïnspireerd door de internationale modeshows;
zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.


Marc Inbane spray tanning

Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zon. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen, goed is voor je huid. Het geeft je in 10 minuten een prachtig bruine huid.

Daarom spray tanning:

√ Direct een gebruinde huid
√ Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit
√ Het is snel, spray tanning duurt 10 minuten
√ Natuurlijk resultaat
√ Goed voor je huid!

Contra indicaties:

Maak een afspraak!