Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Behandelingen 

Producten

SPA – AMSTERDAM

Een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel: huidverbetering. De producten worden specifiek ontwikkeld voor de professionele markt.

Dierproefvrij – Parabenenvrij  – Sulfaatvrij   – Vegan  – Organic gecertificeerde ingrediënten  – Geen minerale oliën


Malu Wilz make-up

Exclusief, luxe en trendy maar vooral betrouwbaar en pretentieus, Malu Wilz kent een vertegenwoordiging in 25 landen. Het bedrijf Malu Wilz is in 1985 opgericht door Helmut Baurecht. Hiermee is een droom in vervulling gegaan.

Helmut Baurecht is altijd al gefascineerd geweest van schoonheid, kleuren en cosmetica. Hij heeft met Malu Wilz een cosmeticalijn ontwikkeld van professionals voor professionals, die op uw behoefte is afgestemd.

twee keer per jaar de nieuwste modekleuren, geïnspireerd door de internationale modeshows;
zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.


LavieSage voeding voor de huid

LavieSage ontwikkelt hoogwaardige voedingssupplementen voor huidverbetering, tegen huidproblemen en ten behoeve van algemene gezondheidsaspecten. Onze producten bevatten ingrediënten waarvan op basis van onderzoek bewezen is, dat ze uw huid van binnenuit kunnen verbeteren en ondersteunen.

 

De producten van LavieSage voorziet uw huid van extra ‘bouwstoffen’ waarmee het lichaam de huid snel in een betere conditie kan brengen. Ook werkt het ter ondersteuning van herstel bij huid-activerende behandelingen, het eindresultaat van de behandeling voorspelbaarder en krijgt uw huid weer een frisse en gezonde uitstraling krijgt.Beauty supplementen voor een mooie huid van binnenuit.


Marc Inbane spray tanning

Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zon. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen, goed is voor je huid. Het geeft je in 10 minuten een prachtig bruine huid.

Daarom spray tanning:

√ Direct een gebruinde huid
√ Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit
√ Het is snel, spray tanning duurt 10 minuten
√ Natuurlijk resultaat
√ Goed voor je huid!

Maak een afspraak!

 0653923927  Afspraak maken