Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

EYEBROWS

Eyebrows

Wenkbrauw specialist : Annemarije Kunst inmiddels 14 jaar ervaring

In de meeste schoonheidssalons worden wenkbrauwen basic in model gebracht ook ik begon zo op mijn 16e. Het mode beeld veranderde waardoor wenkbrauwen steeds belangrijker werden. Door een top opleiding in visagie te volgen werd mijn ervaring in het tekenen van wenkbrauwen verder ontwikkeld.

Toen ik er achter kwam dat er een BROWBAR in Amsterdam was volgde ik dat op de voet. Mrs Highbrow, GEWELDIG dat er een salon geopend is voor alleen wenkbrauw behandelingen. Met de eigenaresse Saskia heb ik veel gemeen we delen de passie voor wenkbrauwen en hebben beide de opleiding Permanente Make-up bij Irma Hulscher gevolgd. Deze opleiding omvat werkelijk alle facetten van het vak: kleur- en pigmentenleer
de nieuwste pigmenteer technieken voor wenkbrauwen, wenkbrauwstyling, corrigeren van minder mooie PMU, lessen in tekenen en vormgeven van wenkbrauwen.

Extra’s:

Voor de perfecte wenkbrauw bent u hier echt aan het goede adres!