Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Fillers

Fillers

Hyaluronzuur Fillers

Specialist Patricia Leber is een aantal keer per jaar aanwezig in mijn salon en zal deze specialisatie uitvoeren.

Mesotherapie is de ideale behandeling voor vermindering van matige tot ernstige gelaatsrimpels:
– Neuslippenplooi
– Marionetlijnen (mondhoeken)
– Fronsrimpel
– Wangrimpels
– Liplijnen (rokerslijntjes) Vanaf  165,-
Hoe werkt de rimpelbehandeling?
Samen met de specialiste (Patricia Leber) bespreekt u uw wensen en de mogelijkheden en maken wij een analyse. Aan de hand hiervan bepalen wij hoeveel ampullen er nodig zijn voor het behalen van een mooi resultaat.
Door middel van oppervlakkige prikjes in de huid vullen wij uw rimpels op met hyaluron. Rimpels worden zo op een natuurlijke wijze gecorrigeerd. Het hyaluron ( lichaamseigen herkenbare stof) waar wij mee werken is een niet permanente stof die veilig is en 100% afbreekbaar.

Welk resultaat kunt u verwachten?

Een verjongend effect dat na één behandeling direct zichtbaar is. Het resultaat is verbluffend mooi en heel natuurlijk. Uw rimpels verminderen tot wel 90%. De oplossing als u er wat jonger en frisser uit wilt zien. Geschikt voor dames en heren.
Slechts 1 behandeling, 4 tot 8 maanden zichtbaar en direct resultaat.
Advies:
Om deze behandeling zo langdurig en effectief mogelijk te maken is ons advies uw huid ook te behandelen met LavieSage. Voeding van binnenuit. Dit om hyaluronzuur op langer termijn vast te houden of elastine en collageen extra aan te maken, waardoor u een veel langere tijd kunt genieten van een jonge en frisse huid. Dit advies zullen we tijdens uw afspraak bespreken.
Ook kunt u deze dag terecht voor het behandelen van : Couperose, Rode huidspatjes of Fibromen. Kijk in de agenda wanneer Patricia weer aanwezig is.