Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar ons blog

Upgrade in onze brow salon

Gepubliceerd op:

Wij ondergaan een upgrade in onze brow salon. Ons niveau op het gebied van brow styling is hoog.

Voor mij zijn wenkbrauwen meer dan een vak, het is een kunst. Ik beschouw elk resultaat, zoals in de kunst wordt gezegd, als een ‘Master piece’ (meesterwerk). Ik krijg er energie van en stop er alle liefde in❤. Dit deel ik met Pietrijna en train haar waar mogelijk om ook continu de kwaliteiten te verbeteren.

Met mijn inmiddels 14 jaar ervaring ga ik mij onderscheiden. Jullie kunnen per december een keuze maken uit regular brows of master brows by Annemarije. (Dit ken je vast uit de kappersbranche, stylist en topstylist) Wij zitten nog altijd onder het landelijk gemiddelde en gaan daardoor in prijs omhoog. De prijswijziging en stylist keuze zal per december ingaan.

In de maand december zijn uitsluitend onze specials te boeken en ze staan nu al online!

Special 1 🌟Iedereen die komt voor een brow behandeling wordt extra in de watten gelegd met een luxe eye treatment incl. een heerlijk golden eye mask.

Special 2 🌟Voor de huidverbetering liefhebbers hebben we een next level gezichtsbehandeling. Door de bio peel en een fruitzuur peeling te combineren wordt het resultaat met 50% versterkt. Celvernieuwing, huidverbetering en een voedingsboost in 1. We maken dus gebruik van een dubbele peeling waarbij de bio peel 100% natuurlijk is🌱

Heb je al een afspraak staan in december en wil je die omboeken naar een special🌟? neem dan contact met ons op. De specials staan nu ONLINE om te boeken voor in december. En in de maand december zijn enkel de specials te boeken.🤩