Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar ons blog

Vanaf nu workshops te boeken

Gepubliceerd op:

Workshop SPA Skin Experience

Ondek de geheimen van huidverbetering.

 

We nemen je helemaal mee in de wereld van SPA producten. Welk huidtype heb ik? Welke producten heeft mijn huid nodig? Wat moet ik gebruiken als ik mijn huid wil verbeteren? Welke behandeling zou bij mijn huidwensen passen? Op al deze vragen geven we jou antwoord.

 

Na deze workshop weet je precies hoe je je huid thuis kunt verbeteren, welke producten je huid nodig heeft en welk huidtype je hebt. Stap voor stap ga je zelf aan de slag met de SPA producten en behandel je zelf je huid. Ook geven we je veel persoonlijke informatie over de SPA producten en delen tips.

Super gezellig met vriendinnen, familie of collega’s.

€40,- per persoon, inclusief goodiebag😍.

Duur : 2/3 uur.

Vanaf 4 tot 6 personen.

Data dit jaar : vrijdag 25 november 14:30 of dinsdag 29 november 13:00 VOL=VOL.