Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar ons blog

Wij gaan verhuizen..

Gepubliceerd op:

Nu druk met alle voorbereidingen, begin van het nieuwe jaar zullen wij gaan verhuizen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via social media!

Tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste kocht ik in mijn tienerjaren een tweedehands behandelstoel via markplaats, op deze stoel ontving ik mijn allereerste klanten. Een paar daarvan komen nog steeds bij mij, hoe bijzonder;). Tijdens mijn baan bij de beautygroothandel heb ik 3 jaar een schoonheidssalon gerund in Heerenveen. Waarna ik toch echt de stap heb gezet om voor mijzelf te beginnen. Dat was aan huis in Lemmer op de Botter. Een jaar later verhuisde de salon naar het Waaigat en nu 8 jaar later is daar het moment. Waar ik van jongs af aan van droomde een salon op een eigen plek, waar al mijn wensen in vervulling gaan komen. Ja ik ben enorm TROTS! Het gaat zooo mooi worden.

Lemsterpad 54a-17 Lemmer