Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Bio Pulse Therapy

Bio Pulse Therapy

Deze lift behandeling is geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder voor 40+ huid. De spieren van het gezicht worden beter doorbloedt en verstevigd, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.

Tijdens deze behandeling hebben wij alle tijd voor jou en je huid. Vooraf maken wij gebruik van een skincheck op die manier komen wij er achter wat jou wensen zijn. Nadat wij een product en behandelplan hebben opgesteld volgt de Bio Pulse behandeling.

Wat is Bio Pulse Therapy:

Het is een intensieve huid herstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau en lymfedrainage. De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, vitaminen en peptiden. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.

Hoe werkt het?

U krijgt eerst  een ontgiftende reiniging, hierna wordt de huid voor behandelt met een complex van peptiden en pure Vitamine C. Daarna wordt het speciale masker aangebracht, deze wordt volledig hard. Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel. Dat geeft aan dat er zuurstofrijkbloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden, ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd. Het masker blijft gedurende 45 minuten aangebracht en wordt daarna met een was massage afgenomen.

Effectiviteit:

 • Anti aging, lifting van gezichtsspieren en versteviging
 • Aanmaak collageen en elastine
 • Afvoeren van afvalstoffenn en toxinen (detox)
 • Verhelderen van hyperpigmentatie
 • Verwijderen van dode huidcellen en verstoppingen uit poriën
 • Reguleren van de talgproductie
 • Bestrijden van vrije radicalen

Resultaat:

Het gladde, stralende huidgevoel, de verbetering van de doorbloeding en de huidtextuur houdt enkele weken aan. De ontgifting blijft tot een maand verhoogd. Lifting van gezichtsspieren en gezichtscontouren is langdurig 3-6 maanden. Voor onderhoud adviseren wij eens per half jaar / jaar  een kuur te doen.

Behandeling:

Uiteraard is de behandeling eenmalig te ondergaan. Voor huidverbetering raden wij een kuur aan van minimaal 3 behandelingen, tussen elke behandeling zit min.7 max 14 dagen.

Contra indicaties:

Zwangerschap of borstvoeding.

 • Heerlijke behandeling voel me tien jaar jonger

  Rinnie

 • Fijne behandeling gehad! Heerlijk ontspannen en frisse huid weer.

  Lianne

 • Ik heb met de behandeling waar ik voor gekozen heb na die tijd echt het gevoel dat er wat gebeurt is.

  Sabrina

 • Ik vond een hele fijne en Goede behandeling De verschil van voor en na de behandeling Was goed te zien. Ben heel tevreden, en al een afspraak gemaakt voor de tweede behandeling

  Maria