Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Wie zijn wij?

Team

Annemarije Kunst

Wie : Eigenaresse Annemarije Kunst 30 jaar Wat : Huidspecialist, visagist ook ben ik specialist in huid / voedingssupplementen en in permanente make-up. Waarom: Al heel jong wist ik wat ik wilde en droomde van een eigen schoonheidssalon. Vrij snel na mijn schoonheidsspecialiste opleiding ging ik mijn passie achterna, visagie. Ik wilde de beste opleiding volgen en ben geslaagd bij House of Orange in Amsterdam.

Vervolgens heb ik 7 jaar bij een Beauty groothandel gewerkt waarbij vele andere werkzaamheden op het gebied van uiterlijke verzorging aan de orde kwamen  maar ook op beauty beurzen staan in het binnen en buitenland. Binnen dit bedrijf kreeg ik de mogelijkheid  een eigen salon te runnen. Deze ervaring was mijn eerste stap naar zelfstandigheid.

In 2013 ben ik de salon in Lemmer begonnen ” een droom die uitkwam” met heel veel liefde en plezier werk ik nu in mijn eigen salon.

Aanwezig op: Maandag, dinsdag en vrijdag.

Melissa van Epen

Wie : Melissa van Epen 25 jaar Wat : Gediplomeerd schoonheidsspecialist.

Even voorstellen: Uiterlijke verzorging is altijd al een passie voor mij geweest, zo heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Het liefst houd ik mij hier dan ook fulltime mee bezig. Ik combineer dit werk met nog een baan in een schoonheidssalon in Heerenveen.

Aanwezig op: donderdag en zaterdag.

Patricia Leber

Wie: Patricia Leber Wat: 20jaar Schoonheidsspecialiste en 5 jaar Filler specialist. Even voorstellen: Sinds juni 2017 werken Patricia en ik samen. Patricia komt een aantal keer per jaar in mijn salon om filler behandelingen uit te voeren. Het is een tijdelijke anti aging behandeling. Er wordt gewerkt met hyaluronzuur dit is een lichaamseigen stof. Ook kunt u bij haar terecht voor het verwijderen van couperose, rode spatjes of fibromen.

Aanwezig: op afspraak.

 0653923927  Afspraak maken