Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wie zijn wij?

Team

Annemarije Kunst

Wie : Annemarije Kunst Eigenaresse (30jr), samen met mijn partner hebben wij zoontje Devi. Diploma’s: schoonheidsspecialist, visagist, permanente make up specialist en browstylist. Certificaten: basis dermatologie, alle specialistische behandelingen van SPA, masterclass hairstrokes en browdesign, tekenvaardigheid, Laviesage nutricosmetics, spray tanning.

De salon is inmiddels 7 jaar gevestigd in hartje Lemmer. Gelukkig kan ik mijzelf steeds verder specialiseren en bied ik mooie diensten aan die passen bij mijn kwaliteiten. Ik heb een grote passie voor visagie daar is ook de passie voor wenkbrauwen bijgekomen. Vanaf 2020 zijn wij een echte BROW salon geworden.

Aanwezig op: Maandag, dinsdag en vrijdag.

Melissa van Epen

Wie : Melissa van Epen 26 jaar Wat : Gediplomeerd schoonheidsspecialist.  Certificaten: allround browstylist, alle specialistische behandelingen van SPA.

Even voorstellen: Uiterlijke verzorging is altijd al een passie voor mij geweest, zo heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Het liefst houd ik mij hier dan ook fulltime mee bezig. Ik combineer dit werk met nog een baan in een schoonheidssalon in Heerenveen.

Aanwezig op: donderdag en zaterdag.

Patricia Leber

Wie: Patricia Leber Wat: 20jaar Schoonheidsspecialiste en 5 jaar Filler specialist. Even voorstellen: Sinds juni 2017 werken Patricia en ik samen. Patricia komt een aantal keer per jaar in mijn salon om filler behandelingen uit te voeren. Het is een tijdelijke anti aging behandeling. Er wordt gewerkt met hyaluronzuur dit is een lichaamseigen stof. Ook kunt u bij haar terecht voor het verwijderen van couperose, rode spatjes of fibromen.

Aanwezig: op afspraak.

 0653923927  Afspraak maken