Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wie zijn wij?

Team

Annemarije Kunst

Wie : Annemarije Kunst. Eigenaresse van de Brow & Beautysalon ben 33 jaar, wij wonen in Lemmer en ben mama van 2 kindjes. Diploma’s: schoonheidsspecialist, visagist, permanente make up specialist en browstylist. Certificaten: basis dermatologie, alle specialistische behandelingen van SPA, masterclass hairstrokes en browdesign, tekenvaardigheid, Laviesage nutricosmetics, spray tanning.

Ik ben gestart aan huis in 2013. Daarna 8 jaar in het centrum gezeten. In februari 2022 zijn wij na 9 jaar verhuisd naar mijn droom pand. Een prachtig ruim pand waar ik met trots een brow bar heb en 2 mooie cabines voor huidverbetering. We volgen onze passie en doen alleen waar we heel blij van worden. Perfecte wenkbrauwen, jouw huid verbeteren en jouw laten stralen op de mooiste dag in je leven door prachtige make up.

Wij ontwikkelen altijd verder en staan nooit stil. Bieden de nieuwste behandelingen aan die passen bij onze missie en visie.

Aanwezig op: Maandag, dinsdag en vrijdag.

Pietrijna Runia

Wie: Pietrijna Runia 20 jaar Wat: Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste niveau 4 Waarom: Het vak schoonheidsverzorging heeft mij altijd al geïnteresseerd.

Zo was ik vanaf mijn 13e hier al mee bezig. Ik epileerde wenkbrauwen van vriendinnen en familie, was veel bezig met make-up en het verzorgen van de huid.

Het mooie van dit vak vind ik het prachtige resultaat wat je kunt bereiken met de huid.

Maar ook het stylen van de wenkbrauwen wat zo veel in het gezicht betekend, is altijd al een passie van mij geweest.

Omdat ik ook afgestudeerd ben in de specialisatie bindweefsel mag ik u in de salon deze massage aanbieden. Een prachtige verstevigende massage doormiddel van fijne kneepjes.

Deze massage kunt u onder andere inzetten bij een slechte doorbloede huid, rimpels en een verslapte huid.

Ik hoop u snel te ontmoeten in de salon!

Aanwezig van Dinsdag t/m zaterdag

Wie : Ik ben Noa Holtrop, 20 jaar en woon in Lemmer.
Wat: Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste niveau 3
Waarom: Ik ben van jongs af aan altijd al bezig met uiterlijke verzorging. Ik vond het vroeger geweldig als ik de make up mocht doen van mijn moeder en vriendinnen.

Ik wist ik al snel dat schoonheidsspecialiste echt wat voor mij zou zijn. Ik kwam er tijdens de opleiding dan ook snel achter dat wenkbrauwen echt mijn passie is. Het mooie vind ik dan ook wat voor verschil wenkbrauwen kunnen maken en hoe dit je uitstraling kan veranderen!

Daarnaast is het geven van make-up advies en het aanbrengen van make-up ook een grote hobby. Ik heb drie jaar in een parfumerie gewerkt en heb daar veel kennis en ervaring opgedaan.
 
Mijn passies sluiten dan ook mooi aan in het concept van Annemarije. Ik ben enorm leergierig en wil nog veel bij leren. Ik ben blij dat ik mij mag aansluiten in het team van Annemarije en daardoor een echte pro in het vak mag worden.

Ik hoop u graag binnenkort te ontmoeten in de salon.

Aanwezig op maandag en woensdag