Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wie zijn wij?

Team

Annemarije Kunst

Wie : Annemarije Kunst. Eigenaresse van de Brow & Beautysalon ben 35 jaar, samen met mijn partner wonen wij in Lemmer en hebben samen 2 kindjes. Diploma’s: schoonheidsspecialist, visagist, permanente make up specialist en brow stylist. Certificaten: basis dermatologie, alle specialistische behandelingen van SPA, masterclass hairstrokes en browdesign, tekenvaardigheid, Laviesage nutricosmetics, spray tanning.

Ik ben gestart met mijn salon aan huis in 2013. Daarna is mijn salon 8 jaar boven een kapsalon gevestigd geweest. In februari 2022 zijn wij verhuisd naar mijn droom pand. Een prachtig ruim pand waar wij met trots een brow bar hebben en 2 mooie cabines voor huidverbetering. We volgen onze passie en doen alleen waar we heel blij van worden. Perfecte wenkbrauwen, jou huid verbeteren en jou laten stralen op de mooiste dag in je leven door prachtige make up.

Wij ontwikkelen altijd verder en staan nooit stil. Bieden de nieuwste behandelingen aan die passen bij onze kwaliteiten.

Aanwezig op: Maandag, dinsdag en vrijdag.

Noa Holtrop

Wie : Ik ben Noa Holtrop, 20 jaar en woon in Lemmer.
Wat: Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste niveau 3
Waarom: Ik ben van jongs af aan altijd al bezig met uiterlijke verzorging. Ik vond het vroeger geweldig als ik de make up mocht doen van mijn moeder en vriendinnen.

Ik wist ik al snel dat schoonheidsspecialiste echt wat voor mij zou zijn. Ik kwam er tijdens de opleiding dan ook snel achter dat wenkbrauwen echt mijn passie is. Het mooie vind ik dan ook wat voor verschil wenkbrauwen kunnen maken en hoe dit je uitstraling kan veranderen!

Daarnaast is het geven van make-up advies en het aanbrengen van make-up ook een grote hobby. Ik heb drie jaar in een parfumerie gewerkt en heb daar veel kennis en ervaring opgedaan.
 
Mijn passies sluiten dan ook mooi aan in het concept van Annemarije. Ik ben enorm leergierig en wil nog veel bij leren. Ik ben blij dat ik mij mag aansluiten in het team van Annemarije en daardoor een echte pro in het vak mag worden.

Ik hoop u graag binnenkort te ontmoeten in de salon.

Aanwezig op maandag tot en met vrijdag

Tammie Slump

Hoii, mijn naam is Tammie Slump en ik ben 17 jaar oud. Ik volg momenteel de opleiding tot allround-schoonheidsspecialiste in Heerenveen en ik zit in mijn 2de jaar. Ik denk dat ik super veel van Annemarije en Noa kan leren en daarom leek het mij ook super leuk om hier stage te lopen!

Aanwezig op woensdag en vrijdag.