Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wie zijn wij?

Team

Annemarije Kunst

Wie : Annemarije Kunst. Eigenaresse van de Brow & Beautysalon ben 32 jaar, wij wonen in Lemmer en ben mama van 2 kindjes. Diploma’s: schoonheidsspecialist, visagist, permanente make up specialist en browstylist. Certificaten: basis dermatologie, alle specialistische behandelingen van SPA, masterclass hairstrokes en browdesign, tekenvaardigheid, Laviesage nutricosmetics, spray tanning.

De salon is sinds 2013 gevestigd in hartje Lemmer. Gelukkig kan ik mijzelf steeds verder specialiseren en bied ik mooie diensten aan die passen bij mijn kwaliteiten. Ik heb een grote passie voor visagie en wenkbrauwen. Onze missie is huidverbetering en het creëren van de perfecte wenkbrauwen. Met de natuurlijke producten van SPA is dat haalbaar voor iedereen en dat is onze passie. Wij worden namelijk heel blij van mooie resultaten!

Aanwezig op: Maandag, dinsdag en vrijdag.

Sanne Misa

Wie: Sanne Misa 19 jaar.

Wat: stagiair 1e jaars opleiding lifestyle en wellness schoonheidsscheidsspecialiste.

Aanwezig op de maandagmiddag en woensdag.

 

Pietrijna Runia

Wie: Pietrijna Runia 20 jaar Wat: Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste niveau 4 Waarom: Het vak schoonheidsverzorging heeft mij altijd al geïnteresseerd. Zo was ik vanaf mijn 13e hier al mee bezig. Ik epileerde wenkbrauwen van vriendinnen en familie, was veel bezig met make-up en het verzorgen van de huid. Het mooie van dit vak vind ik het prachtige resultaat wat je kunt bereiken met de huid. Maar ook het stylen van de wenkbrauwen wat zo veel in het gezicht betekend, is altijd al een passie van mij geweest. Omdat ik ook afgestudeerd ben in de specialisatie bindweefsel mag ik u in de salon deze massage aanbieden. Een prachtige verstevigende massage doormiddel van fijne kneepjes. Deze massage kunt u onder andere inzetten bij een slechte doorbloede huid, rimpels en een verslapte huid. Ik hoop u snel te ontmoeten in de salon!

Aanwezig op woensdag, donderdag, vrijdag avond en zaterdag.