Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Fillers en Botox

Fillers en Botox

In samenwerking met de artsen van THE WOW FACTORY bieden wij vanaf heden deze behandelingen aan.

De artsen komen eens in de 2 maanden op een vaste dag langs. De eerst volgende is donderdag 23 mei en maandag avond 1 juli.

Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek of direct een behandeling.

INFORMATIE

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Wanneer je bij The WOW factory een afspraak hebt gemaakt krijg je altijd een gesprek met één van ons. Wij willen zorgvuldig en veilig te werk gaan. Daarom bespreken we jouw wensen en wat je graag anders wilt zien.

We vragen naar de medische achtergrond en medicijn gebruik om te beoordelen of je geschikt bent voor een behandeling met botox  en/of fillers. Samen bekijken we welke behandeling jou een frisse en uitgeruste uitstraling geeft. Je besluit zelf welk middel ingespoten wordt en als je wilt kan dit direct. Vooraf maken we foto’s zodat we achteraf samen het resultaat kunnen beoordelen.

Injectie botulinetoxine

De injecties zijn niet pijnlijk. Wij kunnen je huid van te voren koelen met een cold pack of insmeren met onze verdovende crème. Er worden per behandeling zeer kleine hoeveelheden in de spier gespoten. De huid kan na de behandeling gedurende 1 a 2 uur een beetje rood worden en zwellen. Dit verdwijnt na een paar uur. Na de behandeling, die circa vijf tot tien minuten duurt, kan je meteen naar huis.

Injectie fillers (hyaluronzuur= lichaams eigen stof)

Hyaluronzuur wordt geleverd als een heldere gel in een voorgevulde wegwerpspuit. De injecties zijn niet pijnlijk.  De huid kunnen we van te voren koelen met een cold pack of insmeren met een verdovende crème. Een plaatselijke verdoving is ook mogelijk. Met een klein naaldje wordt de filler in de huid geïnjecteerd. Tijdens het inspuiten ervaar je een licht branderig gevoel. Dit verdwijnt vrijwel direct weer.

Hyaluronzuur geeft natuurlijk volu

me onder de rimpel, waardoor de rimpel wordt opgetild en uitgevlakt. Hyaluronzuurmoleculen trekken water aan. De huid wordt als het ware gehydrateerd.  Ook kan de filler dieper onder de huid worden aangebracht zodat het volumeverlies wordt gecorrigeerd. Zo vervagen en verdwijnen de rimpels. Door volume te geven aan de huid verdwijnen de rimpels en oog je jonger en mooier. Het resultaat is direct zichtbaar, veilig en snel en zonder littekens

Injectie fillers (Radiesse®)

Radiesse® wordt geleverd in wegwerpspuiten die op het moment van gebruik worden klaar gemaakt. Het te behandelen gebied wordt afgetekend en met behulp van een canule (stompe naald) wordt de gel in of onder de huid gebracht. De plek waar we de canule inbrengen kan van te voren worden verdoofd. De injecties zijn pijnloos soms is de huid iets rood en gezwollen nadien, dit verdwijnt na een paar dagen.

Het effect van het volume herstel is direct zichtbaar, de contouren zijn zachter en je uitstraling is direct natuurlijker. Na een aantal maanden is het effect van de collageen stimulatie zichtbaar, de huid is gladder en voelt steviger en voller aan.

Radiesse® is een filler die in de huid wordt gebracht en zo de lijntje/ rimpels opvult Ook dieper, onder de huid , wordt Radiesse® gebruikt om zo volume te geven op de plekken waar dit verdwenen is. Dit volume herstel zorgt ook voor vermindering van rimpels en voor mooiere contouren in het gezicht.

Een frisse en jeugdige uitstraling zonder pijn en zonder operatie.

Liquid facelift

Radiesse® wordt ook gebruikt voor de zogenaamde “liquid facelift”. Bij een een liquid facelift wordt het hele gezicht behandeld in plaats van een specifiek gebied. Het doel van de liquid facelift is het volume en de contouren van van je gezicht te herstellen zodat je weer een frisse en natuurlijke uitstraling krijgt. Tijdens deze behandeling maken de artsen van the WOW Factory gebruik van verschillende soorten injectables (hyaluronzuur,  Radiesse® en botulinetoxine) en verschillende behandeltechnieken.

 

Door het gebruik van meerdere producten wordt het effect van een mini face-lift gecreëerd. De  voordelen van deze behandeling zijn dat er geen operatie nodig is, geen narcose, geen littekens, korte hersteltijd, direct zichtbaar en behoud van een natuurlijke uitstraling.

Maak een afspraak bij The WOW Factory om je te laten informeren over deze behandeling.

ARTSEN

Dr Jannine Wilpshaar

Jannine (1968, op de foto rechts) heeft in Groningen Geneeskunde gestudeerd. Hierna heeft ze voor Organon gewerkt als International Medical Advisor. Vervolgens is ze in het Leids Universitair Medisch Centrum gepromoveerd op wetenschappelijk onderzoek in de Haematologie/Verloskunde. Sinds 2006 is ze BIG geregistreerd Gynaecoloog (BIG-nummer: 39043985801) in Friesland.

Drs Elvira Serlier

Elvira (1967, op de foto links) heeft in Groningen Geneeskunde gestudeerd. Daarna heeft zij gedurende 2 jaar lang gewerkt als arts-assistent Gynaecologie/ Obstetrie in het Academisch Medisch Centrum Groningen. Gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek naar stuitbevallingen. Na haar opleiding tot medisch specialist werkt zij vanaf 2002 in Friesland als BIG geregistreerd Gynaecoloog (BIG-nummer: 29041596701).

PRIJZEN

Botulinetoxine behandelingen

met Allergan of Bocouture, regio’s: frons- en voorhoofdrimpels, kraaienpootjes

1 regio
2 regio’s
3 regio’s
€ 175,-
€ 300,-
€ 425,-
Abonnement: 3 regio’s binnen 1 jaar € 425,-
Putjes in kin  € 100,-
Omlaaghangende mondhoeken € 100,-
Overmatig zweten in de oksels  € 500,-

Hyaluronzuur behandelingen

met Stylage, Merz Aesthetics  of Vivace 1 ml

Neuslippenplooi € 400,-
Marionetlijnen € 400,-
Liften mondhoeken € 400,-
Fijne Lijntjes wangen € 250,-
Lijntjes rondom de mond  € 400,-
Contour bovenlip  € 400,-
Opvullen wangen  € 400,-
Opvullen slapen  € 500,-
Accentueren jukbeenderen  € 500,-

met Radiesse®

Behandeling per spuit 1,5 ml € 525,-
Behandeling per spuit 3 ml € 1000,-
Liquid facelift met Radiesse® € ntb,-
Liquid facelift combi Radiesse, hyaloronzuur & botox € ntb,-

Huidverbetering

IBSA € 275,-
PROFHILO € 275,-

Veelgestelde vragen

Heeft botox nare bijwerkingen?

Rimpels verwijderen met botulinetoxine – botox- is zeer veilig. Bijwerkingen die zijn waargenomen bestaan voornamelijk uit reacties op de injectieplaats zoals roodheid of zwelling. Dit is na een aantal uren weer verdwenen. In het ergste geval kan bij inspuiting van botox net boven de wenkbrauw een tijdelijk hangend bovenste ooglid ontstaan.

Tijdens de eerste afspraak  met 1 van ons wordt je medische voorgeschiedenis en medicijn gebruik besproken. We bekijken dan of je geschikt bent voor een behandeling met botox. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven behandelen we uit voorzorg niet met botox, omdat er geen informatie is over de effecten bij de baby.

Is botulinetoxine slecht voor je lichaam?

Botox is niet giftig in lage concentraties. De manier waarop het bij gezichtsbehandelingen toegediend wordt is absoluut veilig en niet gevaarlijk.

Hoe snel werkt botox?

Botox werkt binnen 4 tot 7 dagen. Binnen 2 weken is het optimale resultaat bereikt en heeft je bezorgde en vermoeide blik plaats gemaakt voor een blij en fris uiterlijk.

Hoe lang blijft botox werkzaam?

De duur van het resultaat is per persoon verschillend. Botox® werkt ongeveer 3 tot 6  maanden na een eerste behandeling. Het effect kan langer aanhouden na meerdere behandelingen.

Werkt botox bij iedereen?

1 tot 2 % van de bevolking heeft antistoffen tegen het eiwit  Botuline toxine A en werkt het niet.

Hebben fillers nare bijwerkingen?

Rimpels verwijderen met hyaluronzuur is zeer veilig en zijn er geen allergische reacties. Soms kunnen er kleine blauwe plekjes of bloedingen ontstaan. Na 2-3 dagen is dit weer verdwenen. Over het algemeen zijn deze goed weg te werken met make-up.

Tijdens de eerste afspraak  met 1 van ons wordt je medische voorgeschiedenis en medicijn gebruik besproken. We bekijken dan of je geschikt bent voor een behandeling met hyaluronzuur.

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven behandelen we uit voorzorg niet met fillers omdat er geen informatie is over de effecten bij de baby.

Hoe snel werken fillers?

Het resultaat van een behandeling met een filler is direct zichtbaar Doordat er sprake kan zijn van een kleine zwelling ziet het er zelfs extra goed uit direct na de behandeling. Na 4-6 weken zie je een stralende en natuurlijke look.

Hoe lang werken fillers?

filler is ongeveer 9 tot 12 maanden zichtbaar. Het hyaluronzuur is dan opgenomen en kan de inspuiting zonder problemen herhaald worden voor opnieuw een jongere uitstraling.

Hoe lang houdt het effect van Radiesse® aan ?

De behandeling blijft minstens 1 jaar zichtbaar. Het effect is echter per persoon verschillend en afhankelijk van de leeftijd, het huid type en levensstijl.

Is Radiesse® een permanente filler?

Radiesse® een tijdelijke filler. Het product wordt op een natuurlijke manier afgebroken door het lichaam.Het gebruik van permanente fillers is in Nederland verboden. De artsen van The WOW Factory gebruiken uit veiligheid geen permanente middelen.

Mag ik meerdere behandelingen tegelijk ondergaan?

Radiesse® kan worden gecombineerd met andere vulmiddelen of in combinatie met botuline toxine. Indien er in het verleden een permanente filler is gebruikt, zullen wij geen fillers gebruiken. Wij adviseren je hier graag over.