Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

BROWS

BROWS

In de meeste schoonheidssalons worden wenkbrauwen basic in model gebracht ook ik begon zo in het jaar 2006. Het mode beeld veranderde waardoor wenkbrauwen steeds belangrijker werden. Door een top opleiding in visagie te volgen werd mijn ervaring in het tekenen van wenkbrauwen verder ontwikkeld.

Toen ik er achter kwam dat er een BROWBAR in Amsterdam was volgde ik dat op de voet. Mrs Highbrow, GEWELDIG dat er een salon geopend is voor alleen wenkbrauw behandelingen. Met de eigenaresse Saskia heb ik veel gemeen we delen de passie voor wenkbrauwen en hebben beide de opleiding Permanente Make-up bij Irma Hulscher gevolgd.

Wij bieden brow behandelingen aan met de producten van Mrs Highbrow en hebben veel ervaring met wenkbrauw styling. Zo bieden wij diverse behandelingen aan op wenkbrauw gebied : natural tinting, henna brows, brow lamination en permanente make-up.

VOLG ONS OP INSTAGRAM VOOR RECENTE BROW FOTO’S.

BROW SHAPE + TINTING

Prijs: € 33,50

Tijd: 30 min

Natuurlijke maar wel volle wenkbrauwen zonder schaduw op de huid creëer je met een regular wenkbrauw verf behandeling. Onze verf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 2 tot 3 weken.

 

BROW HENNA

Prijs: € 42,50

Tijd: 50 min

Henna brows zijn super populair en dat verbaast ons niets. Met brow henna krijg je namelijk hele strakke wenkbrauwen, doordat ook de huid wordt mee geverfd. Laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd geen make-up nodig hebt. De verf blijft tot 6 weken in de haartjes.

Let op een patch test is aan te raden, 48 uur voorafgaande aan de behandeling. Henna moet na de behandeling 24 uur droog blijven. De behandeling is incl. epileren/harsen en knippen van de haartjes.

 

BROW LAMINATION

Prijs: vanaf € 52,50

Tijd: vanaf 45min

Met brow lamination van Mrs.Highbrow lift je de wenkbrauwhaartjes waardoor de wenkbrauwen voller ogen. Dat gebeurt in 3 eenvoudige stappen. Het gelifte wenkbrauweffect – als een permanente voor de haartjes – blijft tot wel 6 weken in vorm. De behandeling is razend populair en een must-have aanvulling voor onze brow salon!

€ 45,00 zonder wenkbrauwen verven 45min
€ 55,00 met wenkbrauwen verven 60 min

* verven met henna is hierbij niet mogelijk
Deze behandeling kan met een tussenpoos van iedere 8 weken geboekt worden.

 

Brow Lamination is het meest geschikt voor iemand met redelijk lange wenkbrauwhaartjes en weinig tot geen kale plekjes in de wenkbrauw.

  • Het is niet ideaal als iemand zeer korte wenkbrauwharen heeft.
  • Niet geschikt bij een geïrriteerde huid, tijdens zwangerschap en/of borstvoeding, in combinatie met wenkbrauwhenna en/of binnen 2 weken na een (chemische) peeling, bio peel, salicylzuur of glycolzuur peeling).
  • Vraag gerust of je wenkbrauwen geschikt zijn

PERMANENTE MAKE-UP WENKBRAUWEN

Prijs: € 400

Tijd: 120 min

Kijk voor meer informatie op de pagina PMU