Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

BROWS

BROWS

In de meeste schoonheidssalons worden wenkbrauwen basic in model gebracht ook ik begon zo in het jaar 2006. Het mode beeld veranderde waardoor wenkbrauwen steeds belangrijker werden. Door een top opleiding in visagie te volgen werd mijn ervaring in het tekenen van wenkbrauwen verder ontwikkeld.

Toen ik er achter kwam dat er een BROWBAR in Amsterdam was volgde ik dat op de voet. Mrs Highbrow, GEWELDIG dat er een salon geopend is voor alleen wenkbrauw behandelingen. Met de eigenaresse Saskia heb ik veel gemeen we delen de passie voor wenkbrauwen en hebben beide de opleiding Permanente Make-up bij Irma Hulscher gevolgd. Eind 2019 hebben mijn collega Melissa en ik bij Mrs. Highbrow cursussen gevolgd om helemaal bij te scholen op het wenkbrauw-trend gebied. Zo zijn wij vanaf 2020 veranderd in een BROW & BEAUTYSALON nu kunnen wij uitstralen dat wij een echte BROWSALON zijn. Een 2e droom die uitkomt!

Wenkbrauwen epileren harsen en verven

Prijs: € 22,00

Tijd: 30 min

Natuurlijke maar wel volle wenkbrauwen zonder schaduw op de huid creëer je met een regular wenkbrauw verf behandeling. Onze verf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 2 tot 3 weken.

Wenkbrauwen epileren harsen en henna verf

Prijs: € 30

Tijd: 45 min

Henna brows zijn super populair en dat verbaast ons niets. Met brow henna krijg je namelijk hele strakke wenkbrauwen, doordat ook de huid wordt mee geverfd. en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd geen make-up nodig hebt. De verf blijft tot 6 weken in de haartjes.

Let op een patch test is aan te raden, 48 uur voorafgaande aan de behandeling. Henna moet na de behandeling 24 uur droog blijven.

 0653923927  Afspraak maken