Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar ons blog

Vanaf september EEN NIEUW MERK : Hydropeptide

Gepubliceerd op:

Anti-aging met peptiden bij Annemarije’s Brow & Beautysalon

We kunnen de klok niet terugdraaien. Maar met een professionele anti-aging behandeling ziet u er wel direct jonger uit. Annemarije van Annemarije’s Brow & Beautysalon uit Lemmer introduceert de krachtige producten en innovatieve behandelingen van HydroPeptide®.

Annemarije: “Wij specialiseren ons in echte huidverbetering en gebruiken anti-aging cosmetica die onze behandelingen optimaal ondersteunt. Ik ben erg enthousiast over ons nieuwe Amerikaanse merk HydroPeptide® dat gebaseerd is op peptiden. Peptiden zijn celboodschappers. Het zijn heel kleine moleculen die de huid goed kan opnemen. Ze geven de huidcellen signalen af om zich te vernieuwen, om de hydratatie te verbeteren en bouwstoffen aan te maken die de huid verstevigen. Zo verminderen lijntjes en rimpels zienderogen. De huid krijgt haar natuurlijke gloed terug. HydroPeptide® gebruikt meer dan 60 verschillende soorten peptiden in combinatie met groeifactoren, stamcellen, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Door de hoge doseringen en door de peptiden telkens opnieuw aan te brengen, wordt het verjongende effect steeds sterker. Deze slimme mix zorgt voor geweldige resultaten. Dat maakt HydroPeptide® bij uitstek geschikt voor de drukbezette en veeleisende vrouw. Al na één behandeling is de huid zichtbaar gladder en stralender.”

HydroPeptide® heeft wereldwijd al vele prijzen gewonnen en staat in de top 5 van beste anti-aging merken. In Nederland is het Anti-Wrinkle Cellular Transformation Serum in 2014 uitgeroepen tot het beste innovatieve anti-aging product door de jury van de Beauty Press Innovation Award.

Elke HydroPeptide® behandeling bestrijdt tekenen van veroudering en is daarnaast aangepast aan de specifieke eisen van uw huid. Bij Annemarije’s Beautysalon ervaart u direct zichtbare huidverbetering.