Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Fruitzuur: Glycolzuur en Salicylzuur peeling

Fruitzuur: Glycolzuur en Salicylzuur peeling

Tijdens deze behandeling hebben wij alle tijd voor jou en je huid. Vooraf maken wij gebruik van een skincheck op die manier komen wij er achter wat jou wensen zijn. Nadat wij een product en behandelplan hebben opgesteld volgt de glycolzuurpeeling.

Wat is glycolzuur

IN ZOMERPERIODE NIET BESCHIKBAAR.
Glycolzuur wordt gewonnen uit suikerriet. Glycolzuur heeft een sterk keratolytische werking en stimuleert teven de vorming van nieuwe huidcellen. Het resultaat is een frissere en meer egale teint. Fijne (droogte) lijntjes  en huidverkleuringen worden door een deze peeling minder zichtbaar.

Contra indicaties:

actieve rosacea, diabetes, lupus, koortslip, abnormale littekenvorming, open wondjes, schrale dunne huid, behandelen in zomermaanden,  recent behandeld met een diepe chemische peeling, laser of dermabrasie behandeling, donkere huid.

Salicylzuur peeling

Voor: Voor een huid met overmatig talgaanmaak, talgverstoppingen mee eters.

Tijd: 60

Prijs: 76

Tijdens deze behandeling hebben wij alle tijd voor jou en je huid. Vooraf maken wij gebruik van een skincheck op die manier komen wij er achter wat jou wensen zijn. Nadat wij een product en behandelplan hebben opgesteld volgt de salicylzuurpeeling.

Wat is salicylzuur?
IN ZOMERPERIODE NIET BESCHIKBAAR -> KIES DAN VOOR DE SPA CLEAR.
Salicylzuur wordt gewonnen uit de bast van de wilgenboom en heeft een keratolytische werking. Omdat salicylzuur gerelateerd is aan de aspirine familie, heeft het een ontstekingsremmende eigenschap. Salicylzuur heeft vet-oplossende eigenschappen en kan vrij makkelijk de poriën binnendringen. Het heeft het vermogen om in de poriën talg op te lossen, de opgehoopte dode huidcellen te verwijderen en de poriën te reinigen. We zetten deze peeling in bij een vette / puistjes/ combinatiehuid, of bij een huid met een verstoorde talgproductie en of verstopte poriën.

Contra indicaties:

actieve rosacea, diabetes, lupus, koortslip, abnormale littekenvorming, open wondjes, schrale dunne huid, behandelen in zomermaanden,  recent behandeld met een diepe chemische peeling, laser of dermabrasie behandeling, donkere huid. zwangerschap en borstvoeding, overgevoeligheid voor asperine.