Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Seizoensbehandeling : after summer treatment

Seizoensbehandeling : after summer treatment

De behandeling is geïnspireerd op de Japanse tradities om de huid te egaliseren, verhelderen en glad te strijken.

De vakantietijd is voor bijna iedereen weer voorbij en over een paar weken is het al herfst. Tijd om na te denken over het herstellen van onze huid na een wisselvallige zomer waarbij de huid is blootgesteld aan zonlicht, muggenspray, airco, chloor van het zwembad, zand en zout zeewater. Speciaal daarvoor heeft Annemarije de after summer treatment.

Al deze factoren kunnen ervoor zorgen dat het gelaat tekenen van ‘slijtage’ gaat vertonen en je huid aanvoelt alsof deze niet helemaal in balans is.

Deze after summer treatment is een allrounder, makkelijk en dus voor iedereen inzetbaar. De behandeling is geïnspireerd op de Japanse tradities om de huid te egaliseren, verhelderen en glad te strijken.

Lotuswortelextract werkt versterkend op de barrièrefunctie van de huid. Daarnaast kalmeert en vermindert het extract roodheid en irritatie wat resulteert in een egale en rustige teint.

Om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen, wordt de huid beschermd tegen schadelijke vrije radicalen. Ascorbic acid, een krachtige vorm van vitamine C, vermindert donkere vlekken en verkleuringen.

Kaolin klei en rijstolie hebben een exfoliërende werking, maar absorberen ook overtollig talg, verwijderen onzuiverheden en reinigen verstopte poriën. Algin uit zeewier voedt de huid met de nodige essentiële voedingsstoffen en verbetert de elasticiteit van de huid.

Wat zei ik? een echte allround behandeling.

Inhoud behandeling: Verfrissende reiniging en verhelderende dieptereiniging met stoom.

Onzuiverheden verwijderen

Gelaat, decolette en nek massage met heerlijke oliën

Special: Het Radiance Peel off Mask

Dagcreme gemengd met onze tanning drops om je summer tan vast te houden.

We sluiten af met Japanse thee en een gelukskoekje 75 min – € 82,50,