Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Microneedling

Microneedling

Huidverbetering en verjonging op top niveau. Huid herstellende behandeling van binnenuit.

Verminderd grove porien

Verminderd pigment

Verminderd diepe en fijne lijntjes

Verbeterd een dunne huid, door opbouw van meer huidlagen

Speciale litteken behandeling, littekens worden fraaier en zachter. De huid gaat opnieuw herstellen.

 

Met de microneedling behandeling worden de gemaakte microkanaaltjes door het lichaam zelf opgevuld en gesloten met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt het collageenniveau in de huid hoger en wordt de huid steviger en elastischer. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden gladder en minder diep. Grove poriën zijn een teken van verlies van collageen rond de porie. door de microneedling behandeling worden de poriën opgevuld met extra collageen, waardoor de huid een fijnere poriestructuur krijgt.  Het collageen wat aangemaakt is door de behandeling blijft vervolgens tot zo’n 2 jaar aanwezig in de huid. Daarna wordt het doorgaans door lichaamseigen processen afgebroken. Een onderhoudsbehandeling van minimaal 3 tot 4 keer per jaar is daarom aan te raden. Je start met een kuur van in iedergeval 6 keer.

Na water is collageen de meest voorkomende substantie in ons lichaam. De vollageen productie neemt na het 40e levensjaar af met zo’n 25%! Na het 60e levensjaar is de productie al afgenomen met zo 50%. Het gevolg is rimpelvorming en verlies van stevigheid.

We werken op basis van meso gels (Hyaluronic acid & Retinol 1%), puur en organic gecertificeerde aloë Vera. Aloë Vera werkt als een transportstof. aloë Vera kan zich namelijk vrij door de huidlagen bewegen en komt gemakkelijk diep in de dermis. Daarnaast helpt het de huid te helen direct na de behandeling.