Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Spa Bio peel & Fruitzuurpeeling

Spa Bio peel & Fruitzuurpeeling

SPA Bio Peel

Voor: Een huid met (pigment) verkleuringen, grove poriën en littekens. Tevens een algemene huidbooster

Tijd: 60 minuten

Prijs: € 75

Tijdens deze behandeling hebben wij alle tijd voor jou en je huid. Vooraf maken wij gebruik van een skincheck op die manier komen wij er achter wat jou wensen zijn. Nadat wij een product en behandelplan hebben opgesteld volgt de BIO PEEL behandeling.

Wat is bio peel?

Een bio peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie. De huid gaat zich van binnenuit herstellen, met een direct zichtbaar resultaat!

Doormiddel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenpeeling optimaal door de huid opgenomen. Het herstelvermogen van de huid wordt direct geactiveerd. Ook worden tijdens de massage dode huidcellen effectief verwijderd. ( na de bio peel 14dagen zonbescherming gebruiken)

 

Wat doet de bio peel?

Wat de bio peel zo uniek maakt is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. Door een speciale gel worden de kruiden en algen geactiveerd hierdoor worden de voedingstoffen die zij bevatten goed opneembaar door de huid.  De spirulina alg alleen bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren-(genezing /herstel).  De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan( enkele weken) de huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd (enkele maanden) . Het huid eigen herstelvermogen wordt geactiveerd en verhoogd. Daarnaast heeft de bio peel een sterk ontgiftende werking ( goed drinken na afloop!)

 

Effect:

Algehele huidverbetering – Voedingsboost

Huidherstel

Herstel bij puistjes

Onderhuidse talgbultjes

Gladder huidoppervlak

Intensieve ontgiften

Verwijderen dode huidcellen

Egale tint – vermindering van pigmentatie

Fijnere poriën

 

Resultaat:

Het gladde huidgevoel houd een week aan. De verbetering van de huid textuur houdt enkele maanden aan en het afnemen van acne langdurig.

Contra indicaties: actieve acne, koortslip, kanker, medicijnen voor kanker, open wondjes, zonschade ( actinische keratose) medicatie zoals: retinoïden, vitamine A zuur, roaccutane/accutane. Tussen een botox of filler behandeling moet minimaal 2 weken zitten. De voedingstoffen uit de bio peel ontgift de huid maar ook de botox of filler. Tussen harsen en de bio peel moet minimaal 2 weken zitten. Tussen onderstaande behandelingen en de bio peel moet minstens 6 weken zitten. ( mits toegepast op zelfde gebied) microdermabrasie, chemische peeling,IPL gezicht, laserbehandeling.

  • zonnebank  of zon kan na 14 dagen na de bio peel weer. Let wel op UV bescherming.
  • Top behandeling

    Krista

  • Super fijne behandelingen en persoonlijke aandacht. Altijd een warm welkom en ontspannen de deur uit!

    Simone

Glycolzuurpeeling

Voor: Een huid met huidverkleuringen zoals pigment

Tijd: 60 minuten

Prijs: € 70

Tijdens deze behandeling hebben wij alle tijd voor jou en je huid. Vooraf maken wij gebruik van een skincheck op die manier komen wij er achter wat jou wensen zijn. Nadat wij een product en behandelplan hebben opgesteld volgt de glycolzuurpeeling.

Wat is glycolzuur

IN ZOMERPERIODE NIET BESCHIKBAAR.
Glycolzuur wordt gewonnen uit suikerriet. Glycolzuur heeft een sterk keratolytische werking en stimuleert teven de vorming van nieuwe huidcellen. Het resultaat is een frissere en meer egale teint. Fijne (droogte) lijntjes  en huidverkleuringen worden door een deze peeling minder zichtbaar.

Contra indicaties:

actieve rosacea, diabetes, lupus, koortslip, abnormale littekenvorming, open wondjes, schrale dunne huid, behandelen in zomermaanden,  recent behandeld met een diepe chemische peeling, laser of dermabrasie behandeling, donkere huid.

Salicylzuurpeeling

Voor: de onzuivere, vette huid met puistjes en/of ontstekingen.

Tijd: 60 minuten

Prijs: €70

Tijdens deze behandeling hebben wij alle tijd voor jou en je huid. Vooraf maken wij gebruik van een skincheck op die manier komen wij er achter wat jou wensen zijn. Nadat wij een product en behandelplan hebben opgesteld volgt de salicylzuurpeeling.

Wat is salicylzuur?
IN ZOMERPERIODE NIET BESCHIKBAAR -> KIES DAN VOOR DE SPA CLEAR.
Salicylzuur wordt gewonnen uit de bast van de wilgenboom en heeft een keratolytische werking. Omdat salicylzuur gerelateerd is aan de aspirine familie, heeft het een ontstekingsremmende eigenschap. Salicylzuur heeft vet-oplossende eigenschappen en kan vrij makkelijk de poriën binnendringen. Het heeft het vermogen om in de poriën talg op te lossen, de opgehoopte dode huidcellen te verwijderen en de poriën te reinigen. We zetten deze peeling in bij een vette / puistjes/ combinatiehuid, of bij een huid met een verstoorde talgproductie en of verstopte poriën.

Contra indicaties:

actieve rosacea, diabetes, lupus, koortslip, abnormale littekenvorming, open wondjes, schrale dunne huid, behandelen in zomermaanden,  recent behandeld met een diepe chemische peeling, laser of dermabrasie behandeling, donkere huid. zwangerschap en borstvoeding, overgevoeligheid voor asperine.