Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar ons blog

Per 15 januari nieuwe seizoensbehandeling

Gepubliceerd op:

Nieuwe seizoensbehandeling: De Collageen Booster!

We hebben weer een heerlijke behandeling ssamengesteld, passend bij het seizoen. We combineren de seizoensbehandeling tegenwoordig met 2 belangrijke elementen. Ontspanning & Huidverbetering.

We starten de behandeling met een reiniging. Vervolgens gaan we de huid intensief peeling met een glycolzuur peeling. ( Glycolzuur wordt gewonnen uit suikerriet. Glycolzuur heeft een sterk keratolytische werking en stimuleert teven de vorming van nieuwe huidcellen. Het resultaat is een frissere en meer egale teint. Fijne (droogte) lijntjes en huidverkleuringen worden door een deze peeling minder zichtbaar). 

Vervolgens gaan we al je onzuiverheden bij langs zodat je huid weer goed schoon is. Daarna brengen we een bijzonder Bio Active Vitamine C complex aan. 20% in poedervorm zodat het goed opneembaar is voor de huid. Het is een sterke antioxidant, herstelt en beschermt de cellen tegen celschade. Werkt ook verhelderend.

Daarna komt het speciale PEEL OFF Collageen mask. Het masker bevat West-Indische kers en Vitamine C. Het masker stimuleert de aanmaak van collageen, verfijnt de structuur van de poriën en geeft bescherming tegen schadelijke invloeden. De hoge concentratie vitamine C beschermt de celmembranen en helpt bij het aanmaken van stabiele collageen moleculen.

Intussen geniet je van een heerlijk decolette nek en arm massage. Ervaar hiermee complete ontspanning.

We sluiten af met een op uw huid afgestemde dagcrème en een dag make up naar wens. En dat onder het genot van een Collageen cocktail. ( stimuleert de aanmaak van collageen van binnen uit)

€89,- 90min vanaf 15 januari 2024 te boeken.